Herstart voor Kinrooise senioren-dorprestaurants

Na twee jaar afwezigheid wegens corona zullen eind deze maand de Kinrooise dorpsrestaurants voor senioren terug opstarten. De eerste afspraak is op donderdag 28 april 2022 in GC De Stegel te Molenbeersel.

Vanaf dan vinden de restaurants wekelijks plaats via een beurtrol in de verschillende dorpen. Het dorpsrestaurant van Ophoven zal tijdelijk nog plaatsvinden in het Gemeenschapshuis te Geistingen.

Omdat De Borg momenteel dienst doet als groepsopvang voor Oekraïense oorlogsvluchtelingen, is er tot nader bericht ook een alternatieve locatie voor Kessenich, met name zaal Oppenhof (Dorpsstraat 14). Voor Kessenich is er ook een nieuwe vrijwilliger ter vervanging van Jef Baens. Wie in Kessenich aan het dorpsrestaurant wil deelnemen, kan voortaan de eetbonnen kopen bij Leon Detiège op woensdag van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur (Sweversveld 29 – 089 24 43 56).

De tarieven en wijze van inschrijving blijven ongewijzigd. Voor meer info kan Kinrooi Info van december 2021 geraadpleegd worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *