Jolan Cox doet er twee jaar bij!

Terwijl de ontknoping van seizoen 2021-2022 volop gestart is, staat 2022-2023 al in de steigers. GREENYARD Maaseik meldt nu tevreden dat kapitein Jolan Cox zopas heeft bijgetekend, en wel voor twee jaar.

Jolan Cox (°1991) landde na een geleidelijke carrière-opbouw via Zoersel, Puurs, Menen en Antwerpen in 2017 in Maaseik waar hij vlijtig meewerkte aan twee landstitels. Daarop volgde een uitstapje naar de Côte d’Azur, maar een jaar later keerde hij al terug naar Maaseik waar hij het prima naar zijn zin heeft. Met intussen vier seizoenen op de teller behoort hij hier tot de anciens, en daar komen er dus alvast nog eens twee bij.

GREENYARD Maaseik blijft ook in de toekomst razend ambitieus: met de contractverlenging van onze scoremachine Jolan gieten we de fundering voor een team dat ook de komende seizoenen gevreesd zal worden. Maar éérst zetten we de komende weken – samen met Jolan – alles op alles voor de korte termijn: de landstitel 2021-2022!

Foto: VC GREENYARD Maaseik

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.