Kinrooi zoekt voorzangers voor ‘Vlaanderen Zingt’

Het mocht niet zijn in 2021 maar op zaterdag 25 juni 2022 is het dan toch zover. Dan organiseert de gemeente 50 jaar Kinrooi op het Bastion in Kessenich. Voor het avondprogramma worden er nog een 30-tal voorzangers gezocht want Vlaanderen Zingt komt terug! Vlaanderen Zingt was al een keer te gast bij de officiële opening van het Bastion in juni 2017. De gezellige muzikale, meezingavond van toen kan binnenkort nog eens overgedaan worden want dit zal het sluitstuk worden van de festiviteiten voor 50 jaar Kinrooi.

Het feestprogramma ziet er als volgt uit:

• 14.00 – 17.00u – Studio Gaga
Armand Schreurs interviewt een aantal inwoners over hun kijk op en hun band met de gemeente Kinrooi en de vijf kerkdorpen.

• 18.00u – Vrijwilligersfeest
Met een rustig muziekje op de achtergrond kunnen alle vrijwilligers uit de gemeente genieten van een hapje en drankje, aangeboden door de gemeente. De secretarissen van alle verenigingen ontvingen in maart een mail ter uitnodiging.

• 20.00 – 24.00u – Vlaanderen Zingt *
Na de gezellig en geslaagde zangavond bij de opening van het Bastion (juni 2017) komt Vlaanderen Zingt terug naar Kinrooi. Hiervoor is de dienst vrije tijd op zoek naar een 30-tal voorzangers, ambiancemakers met een liefde voor muziek die goed kunnen helpen om de menigte op gang kunnen krijgen. Interesse om bij die voorzangers te zijn? Meld je dan aan bij de dienst vrije tijd via 089 30 08 40 of mail naar cultuur@kinrooi.be.

* Vlaanderen zingt is een meezingevenement dat hoofdzakelijk in de zomermaanden plaatsvindt op pleinen of markten. Tijdens de meezingavond staat het publiek centraal. De bezoekers zingen samen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Het is geen karaoke, maar samenzang. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit Nederlandstalige liedjes, maar ook Engelse en Franse succesnummers staan op het programma. Iedereen krijgt ter plaatse een gratis krantje met de liedjesteksten zodat meezingen makkelijk wordt. Zie ook www.vlaanderenzingt.be.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *