Ladiesnight na lange tijd terug in Euroscoop Maasmechelen

(advertorial)
Euroscoop Maasmechelen zal na maar liefst 2 jaar Covid haar eerste evenement weer gaan organiseren. “Het is maar liefst al 821 dagen geleden sinds onze laatste Ladies Night en daardoor komen wij graag met een knal terug”, zo vertelt theatermanager Dean Leers van de bioscoop in Maasmechelen.

Op woensdag 20 april presenteert Euroscoop Maasmechelen voor de Ladies van de grensstreek de film ‘The Lost City’ met Sandra Bullock en Channing Tatum in de hoofdrol, met een leuke bijrol voor Harry Potter himself, Daniel Radcliffe.

“Daarbij organiseren wij ook leuke randanimatie in de vorm van een tombola, diverse kraampjes, welkomstdrankje en krijgen de dames na afloop een klein presentje”, zo besluit de manager.

De ontvangst op 20 april is om 19.30 uur voorzien.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.