51ste Bedetocht naar Opitter

In 2019 vierde het Davidsfonds Kinrooi hun 50ste bedetocht naar Opitter en na twee jaar ‘corona’ kunnen ze nu eindelijk de draad weer opnemen! Op donderdag 26 mei a.s. zullen ze dus voor de 51ste maal de bedetocht organiseren.

Omdat ze vastgesteld hebben dat de meeste deelnemers bij voorkeur per fiets de bedetocht maken, willen ze vanaf nu nog enkel een groep vormen die per fiets de tocht maakt. De deelnemers vertrekken hiervoor om 8.00u aan de H.Graf- school. Om 8.15u kan men aansluiten aan de Simpelstraat.

Voor de veiligheid vraagt men wel een fluojasje te dragen.

Vanzelfsprekend kan men nog altijd op eigen initiatief naar Opitter stappen of kiezen voor de auto.

Om 9.00u is er een eucharistieviering in de kapel, georganiseerd door de parochie Bree. Achteraf kan men zoals gewoonlijk in het Kapelhof terecht voor een lekkere koffiekoek, koffie of een frisse pint bier!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.