Buurtsportdiensten bereiden zich voor op eerste editie van de ‘Senior Games’ in Bocholt

De buurtsportdiensten Noord-Oost Limburg slaan de handen in mekaar voor een nieuwe intergemeentelijke sportorganisatie. Op donderdag 2 juni 2022 zal de eerste editie van de ‘Senior Games’ plaatsvinden bij sportcomplex De Damburg in Bocholt. Unieke sportdag voor senioren

Tijdens deze unieke sportdag willen de buurtsportdiensten zoveel mogelijk 50-plussers aan het bewegen krijgen. Dit doen ze aan de hand van een gevarieerd beweegprogramma van maar liefst 19 verschillende sporten, waaronder ook 11 rolstoelvriendelijke sportactiviteiten. Zo staan er onder meer sportieve initiaties op het programma zoals badminton, dans, padel, (dynamic) tennis en tai chi of kan je kiezen voor een rustige sessie zoals boerengolf, curve bowling, fietsen, kaarten, kubb, petanque, schieten, wandelen, yoga.. Kortom, er is voor ieder wat wils bij de Senior Games!

Kom met de fiets of met het gratis busvervoer vanuit de deelnemende buurtgemeenten.

Het sportieve programma:
vanaf 9.00 u ontvangst @ sportcomplex De Damburg
9.45 u – 10.00 u algemene verwelkoming en briefing
10.00 u – 12.00 u sportactiviteiten
12.00 u – 13.00 u middagpauze (eigen lunchpakket mogelijk)
13.00 u – 15.30 u sportactiviteiten
15.30 u – 16.30 u koffie en vlaai met live optreden van Salim Seghers

Meer weten: Check www.buurtsportdiensten.be

Deze actie is een organisatie van de buurtsportdiensten: Bocholt, Bree, Kinrooi, Maaseik, Oudsbergen en Peer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.