Finalist Mister Gay 2022 hijst regenboogvlag in Kinrooi

Op dinsdag 17 mei 2022 was het de internationale dag tegen homofobie en transfobie. In Kinrooi wappert de regenboogvlag al sinds begin mei maar afgelopen maandag werd ze even naar onder gehaald om dinsdagavond opnieuw gehesen te worden door een speciale gast, met name Maarten Truijen.

Truijen is één van de twaalf finalisten van Mister Gay Belgium 2022. De regenboogvlag opnieuw laten wapperen was één van de elementen die bij zijn nominatie horen. Hij kon hiervoor rekenen op de hulp van kersvers waarnemend burgemeester Wim Rutten die Maarten alvast veel succes wenste voor het finale gala op 12 november 2022.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.