Opening STEM-gebouw in eerstegraadsschool Mosa-RT Kinrooi

Het is al vaak gezegd en geschreven: Er is nood aan jongeren met een STEM-diploma. STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. In Kinrooi werd door Scholengemeenschap MOSA-RT een nieuw STEM-gebouw geopend.

“Om degelijk onderwijs te bieden heb je niet alleen gedreven en gemotiveerde leerkrachten nodig maar ook lokalen met de nieuwste technieken en materialen. Zo werd in de eerstegraadsschool vestiging Kinrooi geïnvesteerd in een nieuw STEM-gebouw”, zo klinkt het. Door corona werd de officiële opening even uitgesteld maar afgelopen week was het dan zover.

Waarnemend burgemeester Wim Rutten van Kinrooi kreeg de eer om het lintje door te knippen waarna een rondleiding volgde. De genodigden konden met eigen ogen zien hoe de leerlingen worden ondergedompeld in de boeiende wereld van o.a. robotica, engineering, en techniek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.