Pinksterfeesten op Vostert viert 42-jarig jubileum

Normaliter is 42 jaar geen apart feest maar de organisatie van de Vostertfeesten is maar wat blij dit te kunnen vieren. Na twee jaar afwezigheid zal men in het Pinksterweekend van 3 tot en met 5 juni de traditie weer nieuw elan geven.

Op vrijdag 3 juni, vanaf 20.00 uur is er als vanouds een kienavond. Als de bolletjes één voor een uit de trommel rollen en het juiste nummertje -uiteindelijk- valt, dan is, met een zucht van verlichting ‘Kien!’ het verlossende antwoord.

Op zaterdag 4 juni organiseren de jeugdbewegingen een kidsnamiddag zonder weerga. Vanaf 14.00 uur: sport en spel, ravotten honderd uit, leute en plezier ten top… dat zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke speelnamiddag voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. Deelnemen € 5, verzekering, een drankje en wafel inbegrepen. Einde van deze spetterende namiddag omstreeks 16.30 uur.

Om 20.00 uur: Niveau Nihil! Een bont allegaartje van knappe koppen, diepe denkers, eenvoudige doeners en vermaledijde durvers komt op zaterdagavond samen voor de meest toonaangevende quiz van dit seizoen. Schrijf jouw ploeg (3 tot max. 5 personen) nú in voor deze leuke en niet te versmaden avond ‘breintje breken’ en ga de uitdaging aan om een boeiende avond denkplezier te winnen! Inschrijven uiterlijk 1 juni via: quiz@kajvostert.be.

Op zondag 5 juni vanaf 12.00 uur is er de traditionele rommelmarkt met Vlaamse kermis. Al 42 jaren (van horen zeggen) de leukste rommelmarkt van Bree en omgeving. Slenteren en snuisteren tussen de duizenden spulletjes die te keur en te koop worden aangeboden… al je energie steken in de onderhandelingsmodus, op- en afbieden om vervolgens trots met je verworven kleinood naar het terras te wandelen voor een deugddoende verfrissing of een stukje Limburgse vlaai.

Terwijl je als ouder geniet van het gezellige terras amuseren de kinderen zich op de Vlaamse kermis. Uitgelaten plezier op het springkasteel, nostalgie ten top met oude volkspelen en verse warme wafels op grootmoeders recept bezorgen iedereen een warm gevoel. Hier is het hartelijk vertoeven voor iedereen!

Leiding en leden van kaj en ksa, ouders en tal van vrijwilligers maken door hun inzet met Pinksteren van de Vostert een bruisende wijk!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.