Wim Swennen nieuwe schepen in Kinrooi

Wim Swennen uit Molenbeersel is door CD&V Kinrooi aangeduid als nieuwe schepen. Vanwege de eedaflegging van Jo Brouns als nieuwe minister van economie, innovatie, werk, sociale economie en landbouw diende er in het Kinrooise gemeentebestuur een en ander te worden geregeld.

Op 23 mei organiseerde CD&V-Kinrooi een bijzondere algemene vergadering om de opvolging van burgemeester Jo Brouns te bespreken. Tijdens deze vergadering werd eerste schepen Wim Rutten uit Kessenich unaniem bevestigd als waarnemend burgemeester. Jo Brouns blijft titelvoerend burgemeester en zal ook in de gemeenteraad blijven zetelen.

Ter vervanging van Wim Rutten werd gemeenteraadslid Wim Swennen uit Molenbeersel aangeduid als nieuwe schepen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.