Bloem van Weert weer terug!

Na twee jaar van afwezigheid door de corona-maatregelen is de Bloem van Weert weer terug op de kalender. Op zondag 3 juli organiseert TWC Weert voor de 9e keer deze gezellige en mooie fiets- toertocht. Voor de recreanten zijn er weer drie mooie routes uitgezet van 45, 50 en 65 km en voor de sportieve fietsers op de racefiets drie routes van 75, 100 en 125 km. Op de route zijn rustplaatsen ingericht waar de deelnemers gratis versnaperingen ontvangen en daarnaast verloopt de route langs diverse leuke horecagelegenheden.

De naam Bloem van Weert refereert aan de mooie natuurgebieden die rondom Weert liggen. Weert zelf vormt het hart van de bloem. De vijf bloembladeren refereren elk aan een gebied rondom Weert waar de fietstocht plaatsvindt. Elk jaar vindt de Bloem van Weert in een ander gebied (bloemblad) plaats. Dit jaar is dit voor de recreatieve tocht het rondje Someren en voor de sportieve toertocht het rondje Eindhoven.

Meer informatie en de optie tot inschrijven kan online.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.