Buurtsportdiensten zetten inwoners in beweging voor groenere leefomgeving met ‘Bee fit challenge’!

De buurtsportdiensten van Noord-Oost Limburg daagden voor het tweede jaar op rij hun inwoners 10 weken lang uit om te bewegen in de natuur met het hele gezin. Deelnemers mochten elk 15m² gratis bloemenzaad afhalen, goed voor zo’n 1.500 m² extra bloemenweelde in de regio.

Een groene woonomgeving nodigt uit tot bewegen, waardoor mensen meer gaan wandelen, lopen of fietsen. Daarom daagden de buurtsportdiensten Noord-Oost Limburg hun inwoners uit om 12 groene lussen in de regio te verkennen én hun omgeving nóg meer te vergroenen.

Deelnemers die hun activiteiten voor 18 april registreerden, kregen 15m² gratis bloemenweelde om hun tuin meer kleur te geven. Het zaadmengsel werd speciaal voor deze actie aangeboden door Regionale Landschappen Limburg en valt bijzonder in de smaak bij bijen, vlinders en vogels, win-win dus.

Winnaars
Om inwoners te motiveren hun activiteiten te registreren, werden er wekelijks prijzen verloot, waaronder streekproductenmanden en cadeaubonnen van lokale handelaren. Wie 7 van de 12 groene lussen wist te registreren, maakte bovendien kans op één van de prachtige hoofdprijzen.

De twee hoofdwinnaars mochten hun cheque dit weekend in ontvangst nemen:
· Kamperen in luxe bij recreatieoord Wilhelm Tell: Jos Berben uit Oudsbergen
· Slapen onder de sterren bij vakantieverblijf Lodge op de Berg in Bree i.s.m. La Nuit slaapcomfort uit Oudsbergen en kookstudio Il Piano Alto uit Bree: Jasmijn Bergen uit Bocholt

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.