Open Huis bij Huis van het Kind

Het Huis van het Kind in Bree opent de deuren van hun gebouw en laat je graag kennis maken met tal van partners waarmee ze samen werken.
Heb je een specifieke vraag over jouw gezinssituatie? Een opvoedingsvraagstuk waarbij je professionele hulp kan gebruiken? Na deze kennismaking weet je waar je terecht kan!

Het Breese Huis van het Kind is in de eerste plaats een ontmoetingsplaats waar (groot)ouders en hun (klein)kinderen terecht kunnen voor advies, hulp en ondersteuning, doorverwijzing, workshops, infosessies, ontmoetingsgroepen of een luisterend oor. We werken er samen met meer dan 50 partnerorganisaties zoals de Opvoedingswinkel, Pleegzorg en CAW.

Om iedereen nog beter zicht te geven op de werking, nodigt men alle Breese gezinnen uit op de Open Huis dag op vrijdag 3 juni, van 15.00 tot 18.00 uur. Je vindt het Huis van het Kind in de nieuwbouw op De Houborn 45. Kind & Gezin, Ferm kinderopvang, De Breese Dienstenonderneming en VCLB Limburg vind je eveneens op deze locatie.

Verspreid dit berichtje gerust naar mensen die ons misschien nog niet kennen, maar wel baat zouden kunnen hebben bij kleine of grote ondersteuning. Elk gezin zit immers wel eens met vragen over kleine of grote thema’s.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.