The Brass Knights Concert in Thorn

In het Openluchttheater Thorn musiceert zondag 3 juli om 14.00 uur de United Harriet Colliery Band onder de titel ‘The Brass Knights Concert’.

De United Harriet Colliery Band is een jonge, ambitieuze koperblazersband die in september 2019 in Dortmund opgericht werd. Gesteund door de Technische Universiteit van Dortmund, was het aanvankelijke doel muziekstudenten kennis te laten maken met de kleurrijke wereld van de koperblazersmuziek. Musici uit het gehele Noord-Rijnland Westfalen gebied nemen regelmatig deel aan de repetities van de United Harriet Collier Band in Dortmund.

De band, onder leiding van dirigent Harry Vorselen (Thorn) was al snel geliefd bij de plaatselijke bevolking.

De band kwalificeerde zich voor de World Music Contest 2022 in Kerkrade. Naast ‘Tallis Variations’ van Philip Sparke en het werk ‘Excalibur’ van Jan van der Roost, bestaat het programma uit composities en solostukken voor koperblazers.

Kaarten voor het concert zijn à € 10,00 te bestellen via: www.openluchttheaterthorn.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.