Tijdelijk geen gas in de Maasregio door gaslek

Ter hoogte van industrieterrein Kanaal Noord/Greenyard/Rode Kruislaan in Bree is er een ernstig gaslek vastgesteld. Ten gevolge hiervan is er tijdelijk geen gastoevoer in verschillende omliggende gemeenten.

Ben je inwoner van Kinrooi of ’t Hasselt en heb je geen gas? Tijdens werken werd er vandaag een gasleiding van het middendruknet geraakt. Fluvius werd onmiddellijk op de hoogte gebracht. Om de herstelling te kunnen uitvoeren, wordt de gastoevoer tijdelijk afgesloten. Er is echter geen onmiddellijk gevaar, zo geeft men aan. De verkeerssituatie is wel aangepast zodat het lek vlot hersteld kan worden:

*Het industrieterrein is afgesloten
*’t Hasseltkiezel is in beide richtingen afgesloten
*Personeel Greenyard kan langs zijwegen de site verlaten

Gezinnen vanaf het lek tot in de Maasregio zitten voorlopig zonder gas. Fluvius verwacht dat het probleem in de loop van de avond opgelost is.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.