Wens Ambulancezorg laat wens Pierre Christis uitkomen

Vrijwilligers van Wens Ambulancezorg hebben de wens van Pierre Christis uit Maaseik uit laten komen. De mede-oprichter van Radio Monza die niet meer dagelijks over de vloer kan komen bij zijn geliefde radiozender had als wens om nog eenmaal naar het Kinrooise te komen. Zo geschiedde afgelopen week.

Als voorzitter en oprichter van de Kinrooise lokale radiozender stond Pierre Christis aan de basis van het station dat met name door senioren goed beluisterd wordt in de regio. Het onthaal van de voorzitter werd dan ook groots gevierd. Ruim 42 jaar legde Christis zijn hart en ziel in de radiozender. Tijdens een familiale sfeer werd Christis begroet door de vele aanwezigen die waren toegestroomd naar de studio’s aan de Esserstraat in Kinrooi. Er werd een traantje gepinkt, maar ook gelachen en geklonken.

Pierre maakte zoals vanouds met iedereen een praatje op een terras vol warme en liefdevolle mensen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Wens Ambulancezorg laat wens Pierre Christis uitkomen”

  1. Waar kan ik jullie luisteren op de radio frequenties groetjes harry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.