Zomerconcert Limburgs Jeugdsymfonieorkest

muziek instrument

Zondag 26 juni verzorgt het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest om 14.00 uur een Zomerconcert in het Openluchttheater Thorn.

Het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest, het enige jeugdsymfonie-orkest in Limburg, bestaat uit een diverse groep jonge musici in de leeftijdscategorie tussen 14 en 23 jaar: van conservatoriumstudenten, tot jong talent afkomstig uit privéonderwijs. Sinds 2019 staat het orkest onder leiding van de jonge dirigent Samuel Agustín Aguirre.

Na een succesvol openingsconcert van het Openluchttheater Thorn in 2021 zal het LJSO wederom een concert in Thorn verzorgen, ditmaal met de volledige symfoniebezetting. Het volgende programma zal worden gespeeld tijdens het zomerconcert: John Williams Summon the Heroes (solist Rafael Ribeiro, Portugal) Max Bruch Kol Nidrei (soliste Heidur Lara Bjarnadottir, IJsland) Edvard Grieg Ases Tod uit Peer Gynt Suite, Alexander Borodin Symfonie nr 2 ‘Heroische’.

Meer informatie over het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest; www.ljso.nl.

Kaarten à € 15,00 te bestellen via www.OpenluchtTheaterThorn.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.