‘De Tovenaar van Oz’ bij Openluchttheater Thorn

Toneelvereniging Mariahout speelt op zaterdag 30 juli van 14.30 – 16.15 uur in het Openluchttheater Thorn de voorstelling ‘De Tovenaar van Oz’.

‘Iedereen heeft het druk op de boerderij, mevrouw West zit achter mijn hondje aan. Was ik maar op een andere plek, het liefst hier heel ver vandaan’. Dorethé’s wens wordt vervuld; haar fantasie wordt werkelijkheid in het land van Oz.

‘De Tovenaar van Oz’ is een bijzonder avontuur, vol ontmoetingen, vriendschap en een boze heks. Op weg naar de tovenaar om ieders droom waar te maken…

Toneelgroep Mariahout brengt al meer dan 25 jaar iedere zomer een kindervoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar en trekt daarmee door Nederland. Een grote prestatie voor een relatief kleine vereniging uit een eveneens kleine dorpsgemeenschap. De voorstelling ‘Tovenaar van Oz’ wordt gebracht door enthousiaste spelers onder professionele regie. Ga met Dorothé mee naar het land van Oz en geniet van spel, dans en kleurrijke kostuums. Kaarten voor de voorstelling zijn te bestellen via: www.openluchttheaterthorn.nl. Kinderen t/m 12 jaar: € 2,50. Volwassenen: € 12,50.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.