Diefstal met geweld in Bree

Politie Carma

Woensdagochtend 21 juli omstreeks 09.00 uur vond in een superette op de Gruitroderkiezel in Bree een diefstal met geweld plaats. Een medewerkster werd er geconfronteerd met een man die op de kassa aan het kloppen was met een hamer.

De man droeg een papieren zak over zijn hoofd en dwong de vrouw de kassa te openen. Hij nam een kleine som geld uit de kassa en vluchtte weg per fiets. Niemand raakte gewond.

Politie CARMA kwam ter plaatse en ging meteen in de omgeving op zoek naar de man. Op de Watertorenstraat kon even later een 21-jarige verdachte uit Oudsbergen gearresteerd worden. De man werd meegenomen naar het commissariaat voor verhoor. Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. Politie CARMA voert verder onderzoek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.