Dodelijk ongeval in Ophoven

Politie Carma

In Ophoven is op de Venlosesteenweg een dodelijk verkeersongeval gebeurd. Hoe het ongeval exact is kunnen gebeuren is onbekend.

Een Audi botste volgens ooggetuigen tegen een auto welke voor hem reed waarna deze al draaiend op de Venlosesteenweg tot stilstand kwam tegen een boom. Van de inzittenden overleed één persoon ter plekke, meldt HLN. De Venlosesteenweg is lange tijd afgesloten gebleven zodat agenten van de Politiezone CARMA onderzoek kon plegen. Enkele omwonenden lieten via sociale media weten dat er een speurtocht gaande was naar de inzittenden van de Audi. Eén van de inzittende is aangehouden.

Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets bekend gemaakt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.