Koninklijke Fanfare De Vriendenkring Kessenich Wereldkampioen Fanfare 3e divisie

Tijdens het Wereldmuziekconcours in Kerkrade heeft Koninklijke Fanfare De Vriendenkring Kessenich een mooie score mee naar huis gebracht. Men mag zich Wereldkampioen fanfare 3de divisie noemen met een score van met 93,94%.

Daarnaast is de fanfare uit Kessenich met nog enkele andere prijzen huiswaarts gekeerd: De award ‘beste solosectie’ ging naar de bugels en de award voor ‘een opmerkelijke muzikale prestatie’ was voor de slagwerksectie met een speciale vermelding voor paukenist Mark Haeldermans.

Bij terugkomst in Kessenich heeft men nog lange tijd gefeest.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.