Bakker en frituur overvallen in Bree

In Bree zijn op korte tijd een bakker en een frituur overvallen. De overvaller maakte telkens geld uit de kassa buit. Niemand raakte gewond.

Op 23 juli omstreeks 18u werd een bakkerij op het Itterplein overvallen. Een gemaskerde man bedreigde een medewerkster met een wapen en vroeg haar om het geld uit de kassa te halen. De vrouw overhandigde het geld, waarna de man wegliep in de richting van de Maaseikerbaan.

Op 31 juli overkwam de uitbater van een frituur op de Opitterkiezel hetzelfde. Bij het openen van de frituur omstreeks 16u30, daagde een gemaskerde man op. Met een wapen in de hand eiste de man het geld uit de kassa. Hij verdween vervolgens met de buit op zak.

Politie CARMA kwam in beide gevallen snel ter plaatse en kamde de buurt uit, maar de verdachte werd meer niet aangetroffen. Het onderzoek naar beide diefstallen is lopende.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.